Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanová dýně s cizrnou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

petram petram

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 590 kJ /
1 097 kcal
Bílkoviny54,96 g
Tuky32,76 g
Vláknina94,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 865 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy99,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opečeme hrubě pokrájenou cibuli. Krok 2: Přidáme římský kmín a necháme chvilku opékat, aby se rozvoněl. Krok 3: Přidáme na kostičky pokrájenou dýni, podlijeme vodou, osolíme a chvíli dusíme. Krok 4: Pak přidáme uvařenou cizrnu, zázvorovou pastu, pepř, drcené chilli a rajčatový protlak a necháme dusit, až než dýně změkne. Krok 5: Na závěr zalijeme smetanou a necháme provařit, případně dochutíme. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 19. 5. 2015

Poznámka autorky petram

Dýně hokkaidó se velmi dobře rozváří, takže jídlo hezky zahustí.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanová dýně s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xmnr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanová dýně s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xmnr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
smetanová dyně, dýně s cizrnou, recepty z dýně, smetanova dyne tecepty, dýně smetanová, dýně smetanová, smetanová dýně recept, dýně recepty, dyne smeta nova recepty, smetanová dýně - pečení, pasta z dyně hokaido, zázvorová dýně, milfei - mille feuille

Suroviny:
cizrna, dýně hokkaido, cibule, protlak rajčatový, smetana sojová, pasta zázvorová, chilli, římský kmín mletý, olej, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu