Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nilský okoun na bylinkách

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kaill Kaill

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie877 kJ /
210 kcal
Bílkoviny6,47 g
Tuky5,96 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy30,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety nakrájíme na menší pásky (z jednoho filetu asi 4-5 proužků), každý kousek poklademe půlkou plátku sušené šunky (jen na vůni). Krok 2: Cibuli, česnek, bylinky a půl rohlíku nadrobno nasekáme sekáčkem (používám elektrický chopper), směs rozdělíme na rybu pokladenou šunkou, přeložíme každý kousek na půl a spojíme špejlí, jako na špízu. Krok 3: Vložíme do pekáčku, osolíme, opepříme, pokapeme hojně olivovým olejem a pečeme v troubě dozlatova při 180°C cca 35 minut.

Zveřejněno 23. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nilský okoun na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xm6J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nilský okoun na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xm6J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečený nilský okoun recept, okoun nilský recept, okoun nilský recepty, okoun nilský pečený v troubě, okoun v troubě, okoun nilský v troubě, pečený okoun nilský, nilský okoun v troubě, nilsky okoun recepty, pečený nilský okoun na bylinky, okoun nilský recepty v troubě, okoun pečený v troubě, bylinky na okouna, nilský okoun recept, okoun nilský filet na na cibuli, recept okoun nilský, nilský okoun, okoun recepty, nilsky okun pečený, bylinky k nilskemu okounu

Suroviny:
okoun nilský, cibule, česnek, šunka sušená, čerstvé bylinky, rohlík, sůl, pepř, olej olivový, jogurt bílý, hořčice

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu