Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny bifteky

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

blaza1994

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme, opepříme z obou stran, potřeme sojovou omáčkou a hořčicí. Dáme na pánev a na rozehřátém oleji smažíme doměkka.

Zveřejněno 24. 5. 2015

Poznámka autora blaza1994

Jako přílohu doporuřuji hranolky nebo brambory s petrželkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babiččiny bifteky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QR67

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Babiččiny bifteky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QR67

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Autorka níže sama píše: "...bifteky tomu jen tak rikam", :-O takže řešit název je bezpředmětné:-((

Mám za to, že pes je zakopán právě v těch, v surovinách uvedených "4 ks masa" bez bližší specifikace:-O
Znovu cituji autorku: "Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut"
Jj, může... :yes: Leč autorka už nepíše nic o poživatelnosti takto připraveného jídla, takže s ní nelze jinak, než souhlasit, že :-D
Bůh stůj při kuchtících, kteří by v tomto případě vzali jiné, než kapří (kuřecí), maso ;-(:-):-D

já bych tak přísně nesoudila - z názvu "babiččin" je zřejmá doba dávno minulá, kdy si většina lidí prostě "pravověrný" biftek nemohla dovolit, tak ho takto nahrazovala -a co na tom?
<3

Dobrá rychlovka:-p:yes:

Nadja: a já zrovna včera dělala něco podobného a pomazala i horčicí předtím než jsem vložila na pánev a bylo to mooc dobré;-)

Přírodní plátky dělám téměř stejně, jen nepotírám hořčicí ani sojovkou - tu přidávám do pánve až nakonec.
Ale rozhodně si pod biftekem či beefsteakem představuji něco zcela jiného.

BlankaZ: udrela si klinec po hlavičke...:-))

BlankaZ: Protože beefsteak je stejk z hovězího masa, takže ho asi těžko uděláme z kuřecího nebo z vepřového. Tohle je prostě osmažený plátek masa s hořčicí a sojovkou, nic víc, nic míň.

Radko,v tom případě nepotřebuje tenhle recept,protože nemá s biftekem vůbec nic společného.

Kdo alespon jednou stal u sporaku a neco uvaril,takvi,ze si muze udelat biftek z masa na ktere ma chut a na mnozstvi jake sni.

blaza1994: Blaženko, tak to je tedy opravdu recept za všechny prachy! Práce kvapná, málo platná. :no:

vim ze bifteky se delaji s hovezijo.
ja pouzivam kureci nebo veprove a bifteky tomu jen tak rikam

Já myslím, že to sem dal nějaký "vtipálek" ;-)

Mňa by tiež zaujímalo, o aký druh mäsa ide:-?. Hovädzie, bravčové, hydinové alebo:-?:-?:-?:-?
Marie:A Blanka Z má pravdu, bifteky sa s skutočne neneklepávajú a ani vopred nesolia.:-!

marie: ale tož, Maruško...:-)
Tady se lidé neposuzují podle toho, kolik "vystavili" svých děl. A mimoto - Blanka má pravdu. Recept je napsaný ledabyle, ty -4 kusy masa- jsou opravdu zavádějící. Je potřeba upřesnit, měl by to udělat autor, zatím mlčí.

BlankaZ:

Váš komentář je namyšlený a arogantní ,kolik jste tady vystavila svých uměleckých děl?:no:

Tématické fráze:
vepřový biftek, biftek z vepřového masa, vepřové bifteky, bifteky z vepřového masa, vepřový biftek recept, biftek, vepřový plátek ala biftek, recept na bifteky vepřové, přírodní biftek, bifteky, vepřové biftečky, biftek recept, biftek z veproveho, biftecky z vepřového masa, recept na bifteky, recepty vepřové bifteky, recept na veprovy biftek, bifteky recept, veprovi biftek, kuřecí biftek

Suroviny:
maso, sůl, pepř, omáčka sojová, hořčice, olej

Přidat fotografie receptu