Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s petrželkovou krustou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 546 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny189,51 g
Tuky118,12 g
Vláknina8,09 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,22 g
Sůl5,51 g
Sacharidy51,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Použijeme-li zmraženou tresku, necháme ji rozmrazit a osušíme. Osolíme a pokapeme šťávou z půlky citrónu. Krok 2: V robotu rozsekáme toastový chléb s kudrnkou. Přidáme parmezán, sezamové semínko, olivový olej, šťávu z druhé půlky citrónu a pepř podle chuti. Krok 3: Rybí maso rozložíme na plech, vyložený pečícím papírem a rovnoměrně na něj navrstvíme petrželkovou směs. Krok 4: Pečeme v troubě při 180 stupních 25-30 minut.

Zveřejněno 24. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s petrželkovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YRy0

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska s petrželkovou krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YRy0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Velice hezky upravená ryba:-p+:yes:pěkný recept.

:yes: to se mi fakt líbí:yes:

Moc pěkný recept na rybu :-p:yes:

Bezvadny recept na rybku, s krustou je vyborna:yes:.

:-O:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, treska s petrželovou krustou, treska s krustou, recepty- treska, jak udelat tresku, ryba s krustou, zmrazena treska recepty, zapečená treska s krustou, treska zmražená, ryba s krustou recept, recept zmražená treska, jak udelat tresku tmavou, jak udělat zmrazenou rybu, recept na tresku, treska s parmezan, treska recepty s krustou videorecept, amur parmazán, aljašská treska v parmazanove kruste, treska v chlebové krustě

Suroviny:
treska, sýr parmazán strouhaný, chléb toustový tmavý, petrželka, semínka sezamová, olej olivový, citron, sůl, pepř čtyř barev

Přidat fotografie receptu