Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 543 kJ / 1 086 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,08 g |
| Tuky | 46,13 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 513 mg |
| Sodík | 6,64 g |
| Sůl | 15,48 g |
| Sacharidy | 4,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená kotleta v bylinkové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk8V
Moje poznámka
Uzená kotleta v bylinkové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk8V
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 15 minutami
Medovníkové koule
evik_svistik před 35 minutami
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 9 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Tématické fráze:
kotleta v kruste,
uzená kotleta recepty,
uzená kotleta,
uzene maso v krustě,
bylinková krusta,
kotlety v kruste,
kotleta na bylinkách,
veprove medailonky v bylinkove kruste,
kotleta v bylinkach,
recept uzene maso v kruste,
recepty z uzene kotlety,
recepty z uzeného,
recepty - uzená kotleta,
maso v krustě,
kotleta na bylinky,
kotleta v česnekové krustě,
kotlety s bylinkovou krustou,
vepřová kotleta v bilinkové krustě,
kotlet v kruste,
vepřová kotleta v bylinkové krustě
Suroviny:
kotleta vepřová uzená,
petrželka zelená,
tymián,
žloutek,
olej,
hořčice kremžská,
pepř
Komentáře (7)