Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nugátový dezert a nugátový nanuk

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 822 kJ /
1 631 kcal
Bílkoviny41,85 g
Tuky69,50 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy208,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mléko mírně ohřejeme, aby se rozpustil cukr a nugát. Krok 2: Po vychladnutí přidáme jogurt a kondenzované mléko. Metličkou vyšleháme a necháme přes noc v pokojové teplotě.

Je to takový polotuhý krém, který můžete proložit piškoty a ovocem.

Zveřejněno 6. 6. 2015

Poznámka autorky mika59

Recept jsem vyslechla v MHD od dvou dam. Původně to mělo jít na noc do lednice, ale nezdálo se mi to, tak jsem polovinu nechala venku a polovinu

v lednici. V lednici to vůbec nezhoustlo, v teple ano.

Je to příjemně nakyslé a osvěžující.

Po zamrazení do nanukových tvořítek je z toho skvělý nanuk.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nugátový dezert a nugátový nanuk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R7M0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nugátový dezert a nugátový nanuk

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R7M0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
nugetový nanuky, nanuky recept, nugetovy kolač s piškotem, nugátová farba,

Suroviny:
mléko, oříškový nugát, jogurt bílý, cukr třtinový, mléko kondenzované neslazené

Přidat fotografie receptu