Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

honzam honzam

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 55 min

55 min (55 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 898 kJ /
5 712 kcal
Bílkoviny621,56 g
Tuky116,29 g
Vláknina66,29 g
Cholesterol 2,71 g
Sodík 4,73 g
Sůl9,57 g
Sacharidy511,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme citrónový pepř, strouhanku v mělké misce. Mouku a rozšlehané vejce dáme do samostatných mělkých misek. Obalíme kuřecí kousky v mouce, oklepeme, obalíme ve vejci a strouhance. Krok 2: Oleje nalijeme do pánve aspoň do výšky 1 cm. Dáme na mírný oheň. Maso smažíme cca 5 minut z každé strany nebo dozlatova. Odložíme na talíř na papírový ubrousek, ať se zbavíme přebytečného tuku. Krok 3: Salát, ( viz výše ), hustě posypeme pažitkou stříhanou nadrobno a znovu promícháme. Na talíři podáváme řízek, porci brambor, porci salátu. Jako top můžeme dát na salát lžičku zakysané smetany se snítkou kopru.

Zveřejněno 6. 6. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WRwX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WRwX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
salat z listu kedluben, kedlubna s čínským zelím, salát z čínského zelí a dižónské hořčice, zelí z kedlubny se salámem, zelí z kedlubny se salámem, kuřecí maso citronový pepř

Suroviny:
pepř citronový, strouhanka, mouka hladká, vejce, olej, prsa kuřecí, brambory, kedlubna, cibulka zelená, celer, zelí čínské, vejce, ocet balsamiko, olej olivový extra virgin, hořčice dijonská, cukr hnědý, sůl, pepř, pažitka, smetana zakysaná, kopr

Přidat fotografie receptu