Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
Tuky | 14,71 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 47,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Moje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 8 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Roláda s kopřivami
Přidáno 13. 4. 2025 13:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Jirka1977 před 24 minutami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 45 minutami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 5 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 5 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 6 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 7 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 13 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 13 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bageta s kachním masem,
játra na víně, provencálské koření,
kachní jatýrka,
vepřové maso na sečuanský zpusob,
kachní játra s bagetkou,
jatra v bagetce
Suroviny:
játra kachní,
koření provensálské,
pepř sečuánský,
protlak rajčatový,
sůl,
balsamico,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
česnek,
bageta
Komentáře (10)