Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Moje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Nejnovější recepty
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 20 hodinami
Brokolicové halušky s brynzou a opečenou uzeninou
Přidáno před 20 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 5 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 12 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 13 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 13 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 14 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 16 hodinami
Tématické fráze:
lilek v remosce,
lilek à la jean,
pečený lilek s rajčaty remoska,
olivovakucharka,
lilek v remosce,
zapečený lilek s ciabatou,
zapečený lilek v remosce,
recept z lilku,
lilek la,
zapečený lilek v v remosce,
lilek v v remosce,
buchty z lilku,
lilek a¨la jean,
lilek jean,
webgarden.cz olivovakucharka,
olivovakucharka.cz,
lilek
Suroviny:
lilek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
tymián čerstvý
Komentáře (9)