Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 792 kJ / 1 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,86 g |
Tuky | 61,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Moje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 5 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 15 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 3 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 4 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 6 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 7 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 8 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 8 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 9 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 9 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 10 hodinami
Tématické fráze:
maslovy rizek,
sekaný přírodní máslový řízek,
mletý krůtí řízek,
krůtí mletý řízek,
přírodní sekaný máslový řízek,
krůtí mleté řízky,
mletý máslový řízek,
maslový řízek recept,
přírodní sekaný řízek,
sekaný řízek z krůtího masa,
drůbeží máslový řízek,
přírodní máslový řízek,
kruti mlety,
mlete kruti řizky,
sekaný řízek,
sekaný přírodní řízek,
sekaný kuřecí řízek,
sekaný kuřecí máslový řízek,
kuřecí máslový řízek,
malovy rizek z mleteho krutiho
Suroviny:
maso krůtí,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
nať petrželová,
mouka hladká,
tuk na smažení
Komentáře (2)