Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 199 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 39,58 g |
Vláknina | 15,93 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 38,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Moje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 53 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 26 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 36 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
hanacky zavitek,
náplň do hovězího závitku,
hanácké hovězí závitky,
hovězí závitky,
náplň do hovězích závitky,
hovězí závitky s rýži,
závitky z hovězího zadního masa,
hovezi platky zavitky,
hovězí závitky se zelím,
hovězí maso závitky hrasek vejce,
hanácký hovězí plátek,
hanácké závitky,
hovězí zavitky hanacke,
hanácký salát z čerstvého zelí s hráškem,
mlete maso zamotane v zeli
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
šunka,
vejce,
hrášek,
olej rostlinný,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
režná nit,
salát,
rýže,
voda,
hrášek mražený,
olej,
kurkuma,
podravka
Komentáře (2)