Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 451 kJ / 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,96 g |
Tuky | 61,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 6,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátovo - hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl7X
Moje poznámka
Mátovo - hořčicová zálivka na saláty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl7X
Nejnovější recepty
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 5 hodinami
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno 22. 4. 2025 10:05
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno 22. 4. 2025 06:00
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
TerezaD před 37 minutami
Závin se zelím a anglickou slaninou
Alicia8 před 3 hodinami
Uzená cibulačka se šalvějí
Raymond před 4 hodinami
Vajíčkový salát
Slavista62 před 6 hodinami
Pochválená játra
Slavista62 před 6 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Slavista62 před 6 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 16 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 18 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 18 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 18 hodinami
Tématické fráze:
hořčicová zálivka na salát,
hořčicová zalivka,
zálivka na salát,
zalivka na salat ze salatu,
zálivka na salát recept,
zálivka s horcicova na rajčatový salát,
hořčicová zálivka na salát s jogurtem,
medovo hořčicova zalivka,
medovo hořčicová zálivka na salát,
horcicova omacka na salat,
zeleninovy salat medovo horcicova omacka,
zalivka horticova,
horcicova zalivka do bramb.salatu,
salátová zálivka hořčicová
Suroviny:
ocet vinný červený,
hořčice,
olej olivový extra virgin,
máta,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (3)