Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek v bílém jogurtu

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Lilek bez loupání, vcelku, upečeme v troubě nebo remosce (předem ho propícháme třeba špízovou jehlou - aby při pečení nepraskl). Ještě vlažný ho oloupeme a velice jemně nakrájíme. Krok 2: Přidáme rozetřený česnek, sůl, jogurt, dobře promícháme a dáme vychladit. Krok 3: Při podávání zakápneme olivovým olejem, můžeme zdobit olivami a přikusujeme pečivo.

Zveřejněno 2. 7. 2015

Poznámka autorky cathleen

Inspirace - web Turecká kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilek v bílém jogurtu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPoy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilek v bílém jogurtu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pPoy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

zuzun: díky, je to opravdu výborné:yes:a česneku mám taky raději víc:-p

Tohle jsem zkousela z malych cuket (kdyz je v Syrii delaji plneny, tak takhle vyuziji ten vydlabany zbytek). Bodik, moc mi chutna, hlavne kdyz je tam hodne cesnku (to pak nemuzu ven z baraku):-D:yes::yes::yes::yes::yes:Diky za pripomenuti

:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
lilek s bílým jogurtem, lilek vcelku, lilek baklažán bílý, loupání lilku, lilek loupání, lilek s bílým jogurtem a s česnekem, lilek na bílého jogurtu, bílé baklazany recepty, lilek s bilim jogurte, baklažán bílý recepty, lilek v remosce, recept lilek remoska, recepty na baklažán bily, turecká kuchyně, lilek loupani?

Suroviny:
lilek, česnek, jogurt bílý, sůl, olej olivový, olivy

Přidat fotografie receptu