Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Maryla337 Maryla337

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 325 kJ /
317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme drobně pokrajenou cibulku, přidáme omyté a nakrájené ředkvičky a necháme podusit. Krok 2: Přidáme půlku masoxu a vodu, necháme ředkvičky změknout. Zakvedláme vajíčkem. Krok 3: Podle chuti dosolíme, opepříme. Podáváme s pečivem.

Zveřejněno 2. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkxn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Letní potěšení - ředkvičková smaženice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkxn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tak tohle je moje mládí, mamka ředkvičky dělávala stejným způsobem (jen místo houbového bujónu dávala klasický masox). Také si občas vzpomenu a uvařím, ovšem bez masoxu, je to stejně dobré.

Jezis ja ty redkvicky musim fakt zkusit! A dobrej napad ten houbovej masox (ja vim, glutamaty, ale jednou za deset let....):-p. Myslim, ze mi bude smakovat, dam jen bilek

Tématické fráze:
ředkvičkova smazenice

Suroviny:
ředkvičky, cibulka, bujón houbový, voda, vejce, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu