Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gmptop gmptop

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 434 kJ /
343 kcal
Bílkoviny10,95 g
Tuky1,60 g
Vláknina15,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy63,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V rendlíku rozehřeji omastek, přidám pokrájenou cibuli, nechám zesklovatět. Krok 2: Přidám pokrájené červené zelí (odstranil jsem košťál a hrubé nervy.) Podliji trochou vřící vody. Osolím a nechám dusit. Krok 3: Na pánvi rozpálím mírně omastku, restuji rebarboru, zapráším moukou, mírně přismahnu a přidám do zelí. Krok 4: Podusím vše k měkkosti, dochutím a podávám.

Kdo je ve při s moukou, může jen restovat rebarboru, vrazit ji do rendlíku a přidat jemně nastrouhaný brambor.

Zveřejněno 4. 7. 2015

Poznámka autora gmptop

Jak získat červené zelí: Uchopíme hlávku zelí a předčítáme ze Slovníku nespisovné češtiny tak dlouho až zelí zrumění. Pokud je zelí polského či slezského původu použijeme Slownik polskich prekleństw i wulgarzymów.

Neuspějeme-li zajdeme do obchodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6Xm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M6Xm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zelí z rebarbory, zelí z z rebarbory, rebarbora a zelí, zelí s rebarboru

Suroviny:
zelí červené, omastek, mouka, rebarbora, voda, cibule, sůl, cukr

Přidat fotografie receptu