Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,95 g |
| Tuky | 1,60 g |
| Vláknina | 15,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V rendlíku rozehřeji omastek, přidám pokrájenou cibuli, nechám zesklovatět.
Krok 2: Přidám pokrájené červené zelí (odstranil jsem košťál a hrubé nervy.) Podliji trochou vřící vody. Osolím a nechám dusit.
Krok 3: Na pánvi rozpálím mírně omastku, restuji rebarboru, zapráším moukou, mírně přismahnu a přidám do zelí.
Krok 4: Podusím vše k měkkosti, dochutím a podávám.
Kdo je ve při s moukou, může jen restovat rebarboru, vrazit ji do rendlíku a přidat jemně nastrouhaný brambor.
Kdo je ve při s moukou, může jen restovat rebarboru, vrazit ji do rendlíku a přidat jemně nastrouhaný brambor.
Zveřejněno 4. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6Xm
Moje poznámka
Červené zelí s rebarborou (kapusta czerwona z rabarbarem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M6Xm
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 6 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 7 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Tématické fráze:
zelí z rebarbory,
zelí z z rebarbory,
rebarbora a zelí,
zelí s rebarboru
Suroviny:
zelí červené,
omastek,
mouka,
rebarbora,
voda,
cibule,
sůl,
cukr
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.