Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 901 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,47 g |
Tuky | 132,88 g |
Vláknina | 32,75 g |
Cholesterol | 356 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 266,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s šafránovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ax7l
Moje poznámka
Osso buco s šafránovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ax7l
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 17 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové perníčky
Kremrole před 13 minutami
Moravské zelí
JuliePetule před 2 hodinami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 3 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 5 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 5 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 6 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 13 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 14 hodinami
Tématické fráze:
teleci ossobuco se safranovou ryzi,
rizoto k osso buco,
recept na osso buco,
recept ossobuco,
osso buco šafránové rizoto,
šafránová rýže,
osobuco s safranovou ryzi,
recept-ossobuco s rýží,
hovězí ossobuco s rýži,
italské recept osso buco,
šafranová rýže recepty,
šafrán s rýží,
osso buco recept rizoto,
italské rizoto s morkem,
žlutá rýže - šafrán,
šafránové risotto
Suroviny:
kližka telecí,
cibule,
máslo,
víno bílé,
vývar hovězí,
česnek,
nať petrželová,
kůra citronová,
mouka hladká,
sůl,
rýže,
máslo,
šafrán,
morek,
cibule,
víno bílé,
vývar hovězí,
parmazán,
sůl
Komentáře (2)