Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 987 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,24 g |
Tuky | 30,53 g |
Vláknina | 44,22 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 220,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená kuřecí stehna plněná kopřivovo-mandlovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mNB
Moje poznámka
Pečená kuřecí stehna plněná kopřivovo-mandlovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mNB
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 17 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 12 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 15 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 25 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 41 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 59 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 2 hodinami
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečená kuřecí stehna s nádivkou,
plněné kuřecí kuřecí stehna,
kuřecí stehna s nádivkou pečená,
recept na kuřecí stehna s nádivkou,
pečené kuře s nádivkou s uzeným,
pečené kuřecí stehna s nádivkou,
pečené kuřecí stehna s mandlemi,
vykostěná kuřecí stehna recepty,
pečené kuře smandlovou-nádivkou,
kuřecí vykostěná stehna recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
kopřivy,
mandle,
bageta,
mléko,
vejce,
sůl,
brambory,
rajče cherry,
koření oregáno čerstvé
Komentáře (1)