Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 349 kJ / 3 669 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,40 g |
| Tuky | 169,45 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 357 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 448,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mlieka, droždia a 1 lyžice cukru urobme kvások.
Krok 2: Z múky, 100 g strúhaného tofu, kvásku a roztopeného a vychladnutého tuku vypracujeme cesto a necháme ho vykysnúť.
Krok 3: Cesto rozdelíme na polovice a každú vyvaľkáme do kruhu. Rozrežeme na 8 dielov a z každého stočíme rožok smerom k špicu.
Krok 4: Rožky potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme strúhaným tofu.
Krok 5: Pečieme na 180°C dozlata.
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lrL
Moje poznámka
Tofu rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lrL
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 36 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 40 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 41 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 45 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 1 hodinou
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tofu,
rohlíčky bez tuku cukru,
tofu recepty,
tofu recept,
tofu těsto
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk,
tofu uzené,
mléko,
droždí,
cukr
Komentáře (3)