Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 349 kJ / 3 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,40 g |
Tuky | 169,45 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 448,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mlieka, droždia a 1 lyžice cukru urobme kvások.
Krok 2: Z múky, 100 g strúhaného tofu, kvásku a roztopeného a vychladnutého tuku vypracujeme cesto a necháme ho vykysnúť.
Krok 3: Cesto rozdelíme na polovice a každú vyvaľkáme do kruhu. Rozrežeme na 8 dielov a z každého stočíme rožok smerom k špicu.
Krok 4: Rožky potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme strúhaným tofu.
Krok 5: Pečieme na 180°C dozlata.
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lrL
Moje poznámka
Tofu rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lrL
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tofu,
rohlíčky bez tuku cukru,
tofu recepty,
tofu recept,
tofu těsto
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk,
tofu uzené,
mléko,
droždí,
cukr
Komentáře (2)