Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

" Dosypávané " tmavé hamburgrové žemle

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 368 kJ /
2 000 kcal
Bílkoviny58,50 g
Tuky27,90 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 9,69 g
Sůl24,20 g
Sacharidy367,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program "dort". Necháme umíchat těsto, pekárnu vypneme a necháme zakrytou asi 30- 40 minut. Těsto krásně nakyne i bez toho, že by pekárna byla spuštěná. Krok 2: Vykynuté těsto rozdělíme na 8 částí a z každé vytvarujeme kulatou žemli. Skládáme je na plech vyložený pečícím papírem, dlaní je trochu zploštíme, potřeme vejcem a posypeme semínky. Krok 3: Pečeme na 170°C asi 25 minut na horkovzduch.

Zveřejněno 31. 7. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

" Dosypávané " tmavé hamburgrové žemle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V9DM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

" Dosypávané " tmavé hamburgrové žemle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V9DM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rýžové otruby s klíčky, rýžové otruby s klíčky recept, tmavé hamburger housky, recept na dietní domácí hamburgrové bulky, těsto na žemle, rýžové otruby s klíčky recepty, rýžové otruby s klíčky - recepty, hamburgrove testo, recept na hamburgrové pečivo, hamburgrove maso, priprava zemli

Suroviny:
voda, smetana, sůl, mouka polohrubá, mouka žitná, mouka celozrnna pšeničná, otruby pšeničné, vločky, klíčky pšeničné, droždí, vejce, semínka lněná

Přidat fotografie receptu