Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 460 kJ /
1 544 kcal
Bílkoviny6,82 g
Tuky163,37 g
Vláknina4,74 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,91 g
Sacharidy10,41 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a okurky nakrájíme na jemno. Krok 2: Smícháme majonézu s jogurtem a hořčicí. Krok 3: Přimícháme nakrájenou cibulku, bylinky a kapary. Krok 4: Všechno pořádně promícháme, dochutíme solí a pepřem. Necháme vychladit.

Zveřejněno 8. 8. 2015

Poznámka autorky mika59

Remuláda je výborná k masu i k rybám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DAnn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DAnn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

:-p:yes:

:-p:yes:

Taky dělám hodně, v podstatě místo tatarky. Jogurt (nejléoe Activii) a majonézu dávám napůl, protože samotná majonéza je na mě moc mastná.

Delam tez, jen misto majonezy uvarim vejce na tvrdo(treba 2), zloutky vidlickou rozetru s horcici, sul, pepr, ocet, olej + okurka, byliky jemne posekam, petrzel, estragon + recky jogurt, nebo zakysanou smetanu. Majoneza (ta kupovana) me prestala bavit.

Dělám hodně podobně, místo jogurtu zakysanku a navíc lžíci olivového oleje;-), i jako zálivku na saláty:yes:

Tématické fráze:
remuláda, remuláda na maso, remulada k masu, remulada recept, zeleninové zálivky ke grilovanemu masu, výborné saláty ke grilovanému masu, remulada na vepřove, recept na bylinkovou sul, bylinová remulada, zeleninová remuláda, remuladazmajonezy, remuláda kapary, remuláda na vepřové maso recepty, remulady k masu, omacka k pecenemu masu, cuketová remuláda, recept remulada, remulada z červené cibule, maso v remulade, bilinky k pečenému masu

Suroviny:
majonéza, jogurt bílý, hořčice dijonská, cibule červená, cibulka jarní, okurky sterilované, petržel, pažitka, kapary, tymián, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu