Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 689 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,65 g |
Tuky | 62,07 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 137 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový dip ke gyrosu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gZR
Moje poznámka
Česnekový dip ke gyrosu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gZR
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 33 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 32 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
cesnekovy dip,
dip z kysané smetany,
recept na česnekový dip,
dip ke gyrosu,
nejlepší česnekový dip,
česnekový dip z majonézy,
dip z majonézy,
dip na kebab,
dip na gyros,
česnekový dip recept,
cesnekovy omáčka na kebab,
nejlepší dip,
česnekový dip na kebab,
cesnekovi dip,
cesnekovy dyp,
česnekový dip bez majonézy,
česnekový dip s majonéza,
dresing na gyros,
česnekovité dip,
gyros dip
Suroviny:
smetana kysaná,
majonéza,
česnek,
petržel,
pažitka,
sůl
Komentáře (4)