Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské bagetové chlebíčky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Windbag73

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 131 kJ /
509 kcal
Bílkoviny81,95 g
Tuky3,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka. Krok 2: Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek. Krok 3: Rychle restujeme na malém množství oleje na pánvi. Krok 4: Broskve nakrájíme na plátky a nejdříve na sucho z obou stran opečeme na pánvi, poté zalijeme červeným vínem a podusíme. Broskve by měly mít konzistenci podobnou houbám. Krok 5: Bagetky potřeme dle chuti francouzským dresingem, klademe kuřecí medailonky a nato broskve na víně. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.

Zveřejněno 14. 8. 2015

Poznámka autora Windbag73

Bagetky můžete použít jako předkrm nebo chuťovku k vínu. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské bagetové chlebíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LRqg

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Francouzské bagetové chlebíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LRqg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
francouzské předkrmy, francouzský předkrm, bagetove chutovky, francouzké předkrmy, kureci prsa na francouzsky zpusob, francouzské chlebíček, francouzský olivový chlebíček recept, bagetove dresinky, francouzská pomazánka na chlebíčky, francouzskýpředkrm, bagetove dresinky recept, předkrmyfrancouzské, předkrm francouzský, bagetove pomazánky recepty, francouzské chutovky, provensalsky chlebicek, bagetky na sucho

Suroviny:
bageta, prsa kuřecí, broskve, víno červené, francouzský dresing, olej, sůl, pepř drcený, koření provensálské, česnek sušený

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu