Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená cuketa s kapustou a klobásou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie344 kJ /
82 kcal
Bílkoviny2,82 g
Tuky0,44 g
Vláknina8,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji osmahneme na proužky nakrájenou červenou cibuli, přidáme nakrájený česnek. Krok 2: Kapustu nakrájíme na proužky, cuketu na kostky a zelenou jarní cibulku na větší kousky. Krok 3: Vše přidáme na pánev k cibuli a česneku. Přidáme koření a restujeme asi 10 minut. Krok 4: Poté přidáme nakrájenou klobásu a osmahneme dalších 5 minut. Krok 5: Vše zjemníme smetanou a celou směs přendáme do zapékací mísy. Krok 6: Zapečeme vše v troubě na 160°C přibližně 15 minut. Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 24. 8. 2015

Poznámka autorky hanahcotton

Ostrost pokrmu si zvolte dle vlastní chuti. Inspiraci jsem čerpala z TV - pořad ,, Faktický odborník"

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená cuketa s kapustou a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OR3B

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená cuketa s kapustou a klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OR3B

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cuketa s kapustou, cuketa s klobásou, vinná klobása s kapustou, kapusta cuketa, faktický odborník recepty, recepty kapusta cuketa, recept kapusta cuketa, cuketa a kapusta, zapec.cuketa s klobasou, zapečená cuketa skapustou, kapusta a cuketa recepty, zapečená cuketa s klobáskou, fakticky odbornik recepty, pořad fakticky odbornik

Suroviny:
cuketa, kapusta, cibulka zelená, cibule červená, česnek, kurkuma, zázvor, chilli paprika čerstvá, koření nové koření mleté, smetana ke šlehání, sůl, olej olivový, klobása

Přidat fotografie receptu