Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek s banánem a jablkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 748 kJ /
657 kcal
Bílkoviny5,27 g
Tuky18,77 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky mäsa naklepeme, osolíme a okoreníme. Na horúcom oleji ich z oboch strán opečieme dozlata. Krok 2: Medzitým na masle opečieme na kolieska narezané banány a na mesiačiky nakrájané jablká. Podlejeme vínom. Po odstavení z ohňa ochutíme citrónovou šťavou. Krok 3: Na tanieri plátky mäsa obložíme ovocím a podávame s opečenými zemiakmi, kroketami a pod.

Zveřejněno 27. 8. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový plátek s banánem a jablkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LRxp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový plátek s banánem a jablkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LRxp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové plátky na jablkach, vepřové plátky s jablky

Suroviny:
krkovice vepřová, banán, jablko, olej, máslo, víno bílé suché, sůl, pepř mletý, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu