Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aglio olio peperoncino ve špagetové dýni

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hosta hosta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 746 kJ /
417 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky41,88 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 170-180 °C. Krok 2: Špagetovou dýni rozřízneme podélně napůl, osolíme, posypeme chilli vločkami nebo nakrájenou chilli papričkou a plátky česneku (ty zastrkáme pokud možno dovnitř), zakápneme olivovým olejem a citronem a vložíme do vyhřáté trouby zhruba na 45 minut.
Dužina změkne a vytvoří aglio olio v dýni, ve které je můžeme vidličkou "vyšpagetované" a posypané parmezánem podávat.

Zveřejněno 12. 9. 2015

Poznámka autorky hosta

Zdroj: tchiboblog - upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aglio olio peperoncino ve špagetové dýni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xmOl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aglio olio peperoncino ve špagetové dýni

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xmOl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Dokonalé:-8

Další chutná dobrota ze špagetovky,mňam:-p:-K:yes:Já si ji snad objednám přes Alzu:-D

krása!:yes:

hosta::-D:-D:-D:yes:

tejaja: nepěstuju, koupila jsem ji v Bille - jak jsem ji viděla, vzpomněla jsem si na tebe:-D

chocolate: klidně, doplnily bychom se, já sem pravý opak:-D:-D:-D

danielle72: pojď, já jak uvidím, zopakuju;-)

mika59: děkuju - na tebe nemám ani náhodou:-)

Hm, tak do toho bych šla :yes::-)

Pekne to mas, nemohla bych k tobe na tyden:-D?
Jsem hodna, slusna, nekourim a krome jidla bys o me malickosti nevedela.

hosta: Však? Jitka a kúpila si ju, alebo si ju pestuješ? Lebo ak si ju pestuješ, ona ti v chladnom prostredí vydrží odrezaná dlho, ja niekedy mám aj vo februári, podľa toho, koľko sa jej urodilo a ako jeme. ;-) Máš pravdu, je to dobrota. :yes:;-)

Parádní recept :-p:yes:

tejaja: už úplně chápu, proč z ní v sezoně vaříš, je to dobrota:-))

Špagetovku by som pekne vyšpagetovala, práve tie špagety sú na tejto dyni efektné. :-D:-D:-D Ale inak :yes: My sme sa asi dnes dohodli, že na obed bude špagetovka, však? :-D:-D

Tématické fráze:
špagetová dýně aglio, špagetové carbonara, recepty z dýně, špagetové aglio, zapečená špagetová dýně, recepty ze špagetové dýně, špagetová dyně-recept, alio oleo, recept na špagetovou dýni, recepty se spagetovou dyni, špagetová dýně recept, špagetové garbonara, agllio ollio ze špagetové dýně, špagetová dýně alio, dýně olio, špagetová dýně aglio oleo, jak podávat špagetovou dýni, názor špagetové s federonkou, alio aglio olio peperonchino, dýně špagetová recepty

Suroviny:
dýně špagetová, sůl, chilli paprika čerstvá, česnek, olej olivový, šťáva citronová, parmazán

Přidat fotografie receptu