Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 415 kJ /
338 kcal
Bílkoviny10,30 g
Tuky27,85 g
Vláknina1,40 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy10,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 180 °C. Krok 2: Krůtí maso rozřízneme – utvoříme kapsu. Krok 3: Ricottu ochutíme solí a estragonem a naplníme jí maso. Krok 4: Kapsu spíchneme párátkem, potřeme olejem, lehce posolíme a na rozpálené pánvi necháme zatáhnout z obou stran. Krok 5: Toastový chléb opečeme. Krok 6: Do robotu vložíme nalámaný chléb, ořechy, parmezán a rozmixujeme na strouhanku. Krok 7: Maso obalíme ve strouhance, vložíme na plech vyložený pečícím papírem a posypeme zbytkem strouhanky. Dáme zapéct na 15 -20 minut (podle tloušťky steaku).

Zveřejněno 25. 9. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jr6g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jr6g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krůtí roláda s ricottou, krutí rolada s ricotou, kruti maso s ricottou, krůtí závitky s ricottou, plnena kruti rolada ricota, plnene ricotou, kuřecí závitky s rikotou, krutí s riccotou, závitky plněné ricottou, kruti plnene rikotou, kruti rolada plnena riccotou, kruti kapsa s ricotou a spenatem, recepty s estragonem, řecí kapsa plněná ricotou

Suroviny:
maso krůtí, sýr ricotta, olej, estragon, chléb toustový tmavý, sýr parmazán strouhaný, ořechy vlašské, sůl

Přidat fotografie receptu