Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake z cizrnového těsta

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 453 kJ /
586 kcal
Bílkoviny42,88 g
Tuky42,99 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 424 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy6,49 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu si předehřejeme na 220 stupňů, kulatou dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Krok 2: Do mixéru dáme cizrnu, polovinu cukety, 2 lžíce kokosového oleje, 2 vařené žloutky a 1 celé syrové vajíčko. Směs ochutíme cca 1 lžící perníkového koření, 1 lžící skořice a 1 lžící kokosového cukru. Krok 3: Přidáme špetku soli a vše rozmixujeme na pastu, v případě potřeby přidáme trochu vody nebo kokosového oleje. Krok 4: Těsto natlačíme na spodek dortové formy, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut. Krok 5: Mezitím si připravíme krém: Sýr cottage rozmixujeme dohladka, přidáme opět 2 lžíce kokosového oleje, cukr podle chuti, zbylou cuketu, a vajíčka. Krok 6: Směs vyšleháme do pěny, nalijeme na předpečený korpus a pečeme asi 40 minut – v polovině zmírníme na 180°C, po dopečení necháme ještě v troubě chvíli odležet. Hotový koláč vychladíme do druhého dne v lednici.

Zveřejněno 25. 9. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cheesecake z cizrnového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZN8R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cheesecake z cizrnového těsta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZN8R

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
testo z cizrny, cheesecake do kelímku recept

Suroviny:
cizrna, sýr cottage, vejce, žloutek, cuketa, koření do perníku, skořice, cukr kokosový, olej kokosový

Přidat fotografie receptu