Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poté mísu odkryjeme, maso jemně promíchneme a vložíme nezakryté zpět do trouby, kterou zmírníme na 100 stupňů a necháme dojít cca 30 minut. Krok 5: Mezitím klasicky uvaříme brambory, které poté scedíme, do hrnce se zemáky dáme kus másla a trochu mléka a celé rozmačkáme na kaši.
Zveřejněno 26. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Napité kuře a kralík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okZ3
Moje poznámka
Napité kuře a kralík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/okZ3
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 6 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Tématické fráze:
přední a zadní mléko,
jak zamrazit marinovaného králíka,
zapékací mísy s víkem na kuře,
králìk ragú
Suroviny:
králík,
stehno kuřecí,
cibule,
hořčice,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
pivo světlé,
brambory,
mléko,
máslo
Komentáře (1)