Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frittata s houbami shiitake a koprem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

veganotic veganotic

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 097 kJ /
1 696 kcal
Bílkoviny104,79 g
Tuky57,97 g
Vláknina109,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,46 g
Sacharidy149,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejte na 200°C. Krok 2: Ve větší pánvi zahřejte olej a krátce na něm osmahněte česnek (asi půl minuty). Krok 3: Přidejte nakrájené shiitake a smažte na mírném plameni dalších 7 minut, občas promíchejte. Krok 4: Mezitím vymačkejte přebytečnou vodu z tofu a rozmačkejte ho do větší mísy (nesmí tam být žádné větší hrudky). Přidejte sojovku, hořčici, pepř, lahůdkové droždí a kopr a zamíchejte. Krok 5: Když jsou houby hotové, přidejte je k tofu směsi a opět zamíchejte. Ochutnejte a dosolte. Krok 6: Směs přendejte do dobře vymazané formy (klasická dortová nebo menší) a dobře "udusejte"/umačkejte rukami. Vršek potřete trochou olivového oleje. Krok 7: Pečte asi 20 minut, dokud není frittata pevná a lehce zlatohnědá na povrchu. Krok 8: Po vyndání nechte asi 3 minuty chladnout, poté překlopte na čistý talíř a podávejte.

Zveřejněno 29. 9. 2015

Poznámka autorky veganotic

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frittata s houbami shiitake a koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KvLY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Frittata s houbami shiitake a koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KvLY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
květáková frittata, salat s shitake, bramborová frittata s houbami, jídla se shiitake, cuketová frittata s tofu, frittaa s houbami a brokolicí, houbové ragů pangas, shitake recepty, fazole s houbami a koprem recept, shiitake kuchařka, frittata recept, frittata

Suroviny:
olej olivový, česnek, houby shiitake, tofu natural, omáčka sojová, hořčice dijonská, pepř mletý, droždí lahůdkové, kopr čerstvý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu