Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 514 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,80 g |
Tuky | 34,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský vlk s citronovým pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgYr
Moje poznámka
Mořský vlk s citronovým pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgYr
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 34 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 13 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 23 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
vlkous recepty,
vlkous recept,
mořský vlk recept,
vlkouš obecný recepty,
vlkouš obecný recept,
mořský vlk na másle,
mořský vlk recepty,
mořský vlk filet,
mořský vlk filet recepty,
recept na filet mořského vlka,
mořský vlk filet recept,
mořský vlk anglicky,
morsky vlk na panvi,
recept mořský vlk,
filet z mořského vlka,
vlkouš obecný recepty,
kuchynská uprava mořského vlka,
recepty na morskeho vlka,
recepty vlkouš,
mořsky sumeček recept
Suroviny:
mořský vlk,
ghee,
pepř citronový,
olej olivový,
sůl
Komentáře (3)