Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

rejni

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 828 kJ /
676 kcal
Bílkoviny90,00 g
Tuky35,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso vložíme do nádoby, z obou stran opepříme a osolíme. Zalijeme trochou olivového oleje a necháme na chvilku odstát. Krok 2: Mezitím si rozpálíme v rendlíku oříšek másla, přidáme mango nakrájené na menší kousky a necháme na cca 3-4 minuty podusit. Poté rozmixujeme. Krok 3: Na rozpálenou pánev vložíme lososa, z obou stran opečeme cca 4 minuty, tj. z každé strany 2 minuty. Krok 4: Veškeré jídlo si připravíme na talíř a můžeme jist.

Zveřejněno 6. 10. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wvnw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filet z lososa s mangovo-máslovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wvnw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Dobrý den. Dá se tento losos podávat i bez omáčky ? Jen samotný filet.

Pěkný receptík:-p:yes:jen bych ho asi zařadila do kategorie "Ryby";-)

Uff, nádherný, jednoduchý receptík :-)

Tématické fráze:
recept na filety z lososa, losos s måslovou omåčkou, jednoduchý recept losos, filet z lososa recepty, losos filet recept, losos s mangem, filety z lososa doba pripravy, recepty losos s omáčkou

Suroviny:
losos, mango, máslo, pepř citronový, sůl, rukola, olej olivový, ocet balsamiko

Přidat fotografie receptu