Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kousek masa s rozmarýnem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

HUSTENKA

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 062 kJ /
254 kcal
Bílkoviny6,50 g
Tuky0,33 g
Vláknina7,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotlety si okrájíme od kostí a očistíme od blanek a tuku, naklepeme, osolit jemně, opepřit, stačí jen z jedné strany. Krok 2: Oškrábat brambory a nakrájet na plátky, nemusí být tenké, prostě normální plátky jako na zapékané brambory. Krok 3: Posypeme rozmarýnem a položíme na ně maso jen osolenou stranou bez pepře. Krok 4: Horní stranu s pepřem, můžeme, ale nemusíme pomazat kousek ricottou, stačí jen jemně, ale není podmínkou a vše dusíme v mističce na omáčky či rýži v parním hrnci na 45 min. Krok 5: Maso je krásně jemné, křehké a celý pokrm pustí svoji šťávičku.

Zveřejněno 27. 10. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kousek masa s rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0PDG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kousek masa s rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0PDG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
maso s rozmarýnem, maso s rozmarýnem, recept hustenka

Suroviny:
kotleta vepřová, brambory, sůl, pepř, rozmarýn, sýr ricotta

Přidat fotografie receptu