Jablka se skořicí
Jablka a skořice patří neodmyslitelně k sobě. Tato kombinace nám signalizuje blížící se podzim. Pokud vás honí mlsná, připravte si restovaná jablka na másle, se skořicí a poprášené moučkovým cukrem. Snadný pokrm, který vám vykouzlí úsměv na tváři.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oz9G
Moje poznámka
Jablka se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oz9G
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 42 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
jablka se skorici,
jablko se skorici,
skoricova jablks,
recepty z jablek,
smažená jablka,
jablka na panvi,
jablka se skořicí recept,
jablka s cukrem na pánvi,
jablka recepty,
jablka na masle,
smažená jablka se skořicí,
jablka a medu se skořicí,
jablka na panvi ve skorici,
jablka ve skořici,
jablka se skorici a cukrem,
jablka s,
jabka se skořicí,
jablka na medu se skořicí,
jablko a a skořice,
jablka recept
Suroviny:
jablko,
skořice,
cukr krupice,
máslo
Komentáře (5)