Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené hovězí - přírodní

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 026 kJ /
962 kcal
Bílkoviny138,06 g
Tuky32,54 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 341 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy27,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dobře odležené maso nakrájíme na větší kousky. Krok 2: Opečeme jej na tuku, přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme pouze zesklovatět, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do změknutí. Krok 3: Maso vyjmeme. Šťávu necháme částečně vysmahnout. Krok 4: Mouku na sucho osmahneme, dobře promícháme ve studené vodě, povaříme, přidáme papriku a promícháme. Dolijeme masovým vývarem nebo vodou a dovaříme. Krok 5: Osolíme, okořeníme. Vrátíme maso a necháme prohřát. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené hovězí - přírodní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložené hovězí - přírodní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LYp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Ana: Tady fotka asi ne zcela odpovídá receptu. Pokud budete dělat plátky, nejlepší, i když dražší, je vysoký roštěnec. Pokud kousky, doporučuju zadní hovězí nebo pěkné přední bez kosti :-)

Asi hloupí dotaz ale budu poprvé dělat hovězí maso...... jaké mám koupit vůbec nevim moc děkuju za odpověď;-(;-(

Je prece nalozene na talir...

Odležené zvlášť hovězí se lépe zpracovává a je křehčí, ale pozor, aby nebylo odleželé někde ve špajzce :-D:-D

Gabi, ono není naložené, ale odležené.;-)ale jak je to myšleno, to se můžeme jen domnívat;-):-O

Proč se jmenuje "naložené" :-O, když se do ničeho nenakládá :-?

Tématické fráze:
naložené hovězí maso, jak nalozit hovezi steak, naložené maso, naložené hovězí maso a roštěnky, jak naložit hovězí maso, naložení hovězího masa, jak nalozit steak, naložení steaku, naložení hovězího steaku, jak naložit maso na gril, jak naložit maso na steaky, jak naložit maso na steak, hovězí na grilu, jak naložit hovězí, naložený steak, hovězí maso naložené, jak naložit hovězí steaky, nalozeni masa na steak, jak nalozit steaky, hovězí maso na gril

Suroviny:
maso hovězí, cibule, mouka hladká, paprika, sůl, saturejka, tuk rostlinný

Přidat fotografie receptu