Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 266 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Moje poznámka
Staré těsto – old dough – pâte fermentée
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNog
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 33 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 28 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
staré těsto,
recepty ze starého těsta,
staré těsto recept,
recept na staré těsto,
dalamanky ze stareho kynutého těsta,
peceni ze stareho testa,
recept staré těsto,
jak udělat staré těsto,
chleb ze stareho testa,
staré recepty,
kynuté těsto s se starým chlebem,
jak na staré těsto,
preferment staré cesto,
stré těsto,
staré obycejné recepty,
kynuté těsto podle starého receptu,
jak vytvarovat rohlíčky z listového těsta,
top chleb s e stare testo
Suroviny:
mouka,
voda,
droždí čerstvé,
sůl,
Komentáře (6)