Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tagliatelle a vepřové

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Drahos z kamene Drahos z kamene

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 175 kJ /
1 237 kcal
Bílkoviny215,15 g
Tuky35,89 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 537 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy12,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme tlakový hrnec, přidáme kousek sádla, cibuli a necháme zesklovatět. Krok 2: Pak přidáme maso. Vepřovou krkovičku necháme zatáhnout a přidáme koření, hořčici a omáčky. Podlijeme vývarem a dusíme. Krok 3: Až je maso hotové, ochutnáme a dosolíme. Nakonec zahustíme vodou a moukou.

Zveřejněno 7. 1. 2016

Poznámka autora Drahos z kamene

Tagliatelle uvařte dle návodu, ale pozor při vaření je musíte rozdělat vidličkou od sebe, jinak nebudou uvařené stejnoměrně. Vepřovou krkovičku okrájejte od tuku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tagliatelle a vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dlgx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tagliatelle a vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dlgx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tagliatelle s vepřovým masem, tagliatelle recept, tagliatelle recepty, tncz nova, tagliatelle, recepty, tagliatelle s vepřovým masem masem, recept na tagliatelle, tagliatelle all novo recepty, recept 46179 tagliatelle veprove, vepřové na cibuli - cibuláč, recepty z vepřového masa, tagliatelle s masem, tagliatelle all novo, tagliatelle s vepřovým masem ingredience, tagliatelle cz, tagliatelle veprove maso

Suroviny:
maso vepřové, cibule, česnek, hořčice dijonská, harissa, pepř citronový, vývar, omáčka sojová, omáčka worcesterová, mouka hladká, sůl, voda, sádlo

Přidat fotografie receptu