Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hlíva na kari s Pak choi

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie851 kJ /
203 kcal
Bílkoviny11,40 g
Tuky1,80 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hlubší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, přidáme očištěnou hlívu a nakrájené bílé části cibulek. Krátce orestujeme, osolíme, posypeme kari kořením a podlijeme malým množstvím vody. Dusíme doměkka. V polovině přípravy přidáme Pak choi, rozdělené na čtvrtiny a krátce před koncem vložíme rozpůlená rajčata. Společně dokončíme. Na talíři hustě posypeme jemně krájenou cibulkovou natí.

Podávala jsem s pikantně ochuceným kuskusem.

Zveřejněno 27. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva na kari s Pak choi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OzOG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hlíva na kari s Pak choi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OzOG

Marie

Komentáře (4)

Děkuji:-), je to takové rychlé a lehké jídlo:-)

To je pěkný recept :-p:-))

Zase něco nového :yes::-O:-K

:-p:yes:

Tématické fráze:
hliva na kari, hlíva ústřičná na kari, kari z hlivy, pak choi recept, hlíva na na kari, hliva s pak choi, recepty na pak choi, hliva a kari, hlíva na kari, recept na pak choi, hlíva kari, pak choi recepty

Suroviny:
hlíva ústřičná, zelí čínské, koření kari, cibulka jarní, rajče keříčkové, sůl, olej

Přidat fotografie receptu