Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roládka Zlatá Praha

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie896 kJ /
214 kcal
Bílkoviny9,73 g
Tuky15,93 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy7,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra, několik koleček Poličanu a sterilizovanou kapii. Maso srolujeme, sepneme jehličkami. Krok 2: Na oleji orestujeme do světlehněda cibuli a roládky orestujeme ze všech stran. Pak je zalijeme vývarem, jen tak do poloviny masa a dusíme doměkka. (tlakový hrnec 25-30 min). Maso vyjmeme, do výpeku přidáme lžíci másla a cibuli rozmixujeme tyčovým mixérem, není pak potřeba mouka.

Zveřejněno 30. 1. 2016

Poznámka autorky JanaDorazinova

Z kuchařky Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roládka Zlatá Praha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PARy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roládka Zlatá Praha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PARy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

LLenule:;-) děkuji :-)

No tohle vypadá fakt luxusně :-D Asi koupím maso a brzy uvařím.Bod je jasný.

Moc pěkné recept i fotka.:yes::yes:

Moc pěkná fotečka:-K:-p

Tématické fráze:
vepřová rolada, vepřová roládka, kuchařka: janadorazinova

Suroviny:
kýta vepřová, vejce, sýr plátkový, poličan, máslo, cibule, kapie sterilovaná, sůl, pepř, olej, vývar

Přidat fotografie receptu