Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky s čerstvým fenyklem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Středně náročný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 544 kJ /
1 086 kcal
Bílkoviny65,59 g
Tuky84,66 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy14,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpáleném oleji orestujeme nasekanou cibuli a česnek, přidáme nakrájený fenykl na proužky a maso na kostky. Krok 2: Orestujeme ze všech stran, aby se maso zatáhlo a podlijeme polovinou vývaru. Krok 3: Dusíme při mírné teplotě pod pokličkou asi 15-20 minut. Podle potřeby podléváme, až maso změkne a cibule i fenykl se rozdusí. Krok 4: Přidáme rajčatový protlak, promícháme, přidáme smetanu a špetku cukru, případně zředíme a ještě chvilku povaříme. Podle chuti osolíme a opepříme (já si dávám i chilli).
Podáváme s těstovinami, rýží nebo knedlíkem.

Zveřejněno 31. 1. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kostky s čerstvým fenyklem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/plOX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kostky s čerstvým fenyklem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/plOX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
veprove kostky, vepřové kostky recept, fenykl recepty, vepřové s fenyklem, vepřové s fenyklem recept, vepřová plec s fenyklem, plec fenykl recept, fenykl recept, fenykl a vepřové maso, vepřová plec na fenyklu, vepřové maso fenykl, recepty z čerstvého fenyklu, vepřové na fenyklu, recepty s cerstvim fenyklem, recept veprove na fenyklu, recepty s čerstvým feniklem, vepřové kostky na česneku, recept na veprove na fenyklu, veprove s feniklem, vepřové na čerstvém fenyklu

Suroviny:
plec vepřová, fenykl, cibule, česnek, protlak rajčatový, smetana ke šlehání, vývar, olej rostlinný, cukr, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu