Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí špízy

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 973 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny262,60 g
Tuky11,30 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 491 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy8,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety ryb, pokud jsou hodně široké, rozřízneme podélně na polovinu. Krok 2: Osolíme, opepříme, můžeme posypat čerstvými bylinkami - listová petrželka, tymián a pod. Krok 3: Zatočíme do roládky a napichujeme na špízové jehly střídavě s kolečkem cukety a kloboučkem žampionu. Krok 4: Opékáme na grilu, grilovací nebo obyčejné pánvi na oleji ze všech stran. Krok 5: Hotové špízy pokapeme rozpuštěným máslem a citronovou šťávou. Krok 6: Podávat můžeme třeba se šťouchanými bramborami s osmahnutou jarní cibulkou.

TIP: Desatero: Rady a tipy na grilování ryb

Zveřejněno 11. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rokL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí špízy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rokL

Marie

Komentáře (17)

:-)<3:yes::yes: recept se mi moc líbí, velmi lákavé rybičky ;-)mňam :-K

cecilka: :-) Tak to jsem ráda, že se povedlo a chutnalo. Děkuji za pochvalu :-K

zizala: Dokonáno jest, obed hotový, s točením do roládky som mala síce trochu problémy:-((, ale výsledok, hotový skovst.:-p:-K No a este, nemala som cuketu, nahradila som ju zelenou paprikou,no myslím si, ze na kvalite originálneho receptu to neubralo:-?. ešte raz, :yes::yes::yes:, škoda, že nemôžem udeliť ďalší bod:-//:-//. no a samozrejme, bylinky, čerstvé, som tam dala, pestujem si ich v kvetináčoch. Želám pekný deň a samozrejme aj víkend.

Dobrá ryba v moc hezké úpravě:-p+:yes:

Pěkný receptík:-p:yes:

zizala: Ja tiež pangasov moc nemusím, no ostala mi ešte posledná fileta, tak čo s ňou:-//, skúsim z nej vykúzliť ,podľa tvojho receptu, niečo :-p:-p:-p. Potom sa podelím o výsledok, takže,prosím, drž:yes::yes::yes:

cecilka: Dej k němu nějakou bylinku a bude to v pohodě. Pangasa někdy taky kupuju, manžel ho má rád, že není cítit rybinou a nemá kosti, tedy pro něj dvě výhody proti jiným rybám :-8

:-p:-p:-p,vďaka za skvelu inšpiráciu na sobotňajší obed,iba verím, že to bude také skvelé ako pôvodný recept, k dispozícii mám totiž iba pangasa :-//

tejaja:Anna Kocikova:magdalenka: Děkuji:-K:-K:-K

to je krásne...:yes:

Já bych si moc pochutnala:-p
Děkuji za príma recept:yes::-K

Mne by to chutilo aj bez prílohy, len so zeleninovým šalátom. :yes:;-)

Děkuji za milé komentáře :-):-K

Za mne ryby ano, v jakékoli úpravě +5 :-p:-K:yes::-p

To je moc hezký receptík;-)hned bych si také dala,tresku mám,tak to brzy udělám:-p:-p:yes:+

Tématické fráze:
rybí špízy, rybí špíz, rybi spiz, spiz z tresky, vyborne rybi spizy, rybí recepty, recept rybi spiz, rybi spizy recept, rybi spizi recept, recept rybi špizy, špízy z ryb, špíz z filety pstruha

Suroviny:
candát, čerstvé bylinky, žampióny, cuketa, sůl, pepř bílý, máslo, olej, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu