Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Preclíky (nejen na Valentýna)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petras namaste Petras namaste

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 473 kJ /
2 742 kcal
Bílkoviny60,65 g
Tuky109,21 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy370,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z cukru, droždí a trochy vody vytvoříme kvásek, který přidáme k mouce, oleji, vodě a soli. Vypracujeme hladké těsto, ze kterého můžeme rovnou bez kynutí vytvářet preclíky různých tvarů.

Před pečením povrch potřeme vodou a posypeme mákem, sezamem, kmínem či solí. Poté je vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme cca 35-40 minut dozlatova.

Zveřejněno 12. 2. 2016

Poznámka autorky Petras namaste

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Preclíky (nejen na Valentýna)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lzgv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Preclíky (nejen na Valentýna)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lzgv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

:-K

Nejen krásné, ale tak moc dobré preclíky!!! Děkuji za recept :yes:

gabda: To jsem moc ráda :-), děkuji za pochvalu.

Valentýn jde mimo nás, ale máš pěkné preclíky:-p+:yes:

Tématické fráze:
preclíky bez kynutí, preclíky bez drozdi recept, recept na dobré preclíky, veganské na preclíky, dobré preclíky, recept na domácí preclíky, recept na domácí preclíky bez kynutí, pečeme na valentýna, domaci precliky bez kynuti, preclíky recept bez bez kynutí, recept na preclíky bez kvasnic, precliky recept, preclíky blog, preclík kynutí, recept na preclíky, recepty precliky, domácí preclíky bez droždí, slané preclíky bez kynutí, posvícenské preclíky, recepty na domácí preclíky

Suroviny:
mouka hladká, olej kokosový, voda, droždí, sůl, cukr, sůl

Přidat fotografie receptu