Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykev s mangoldem (nebo špenátem)

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 322 kJ /
794 kcal
Bílkoviny57,24 g
Tuky32,96 g
Vláknina23,90 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,49 g
Sůl2,92 g
Sacharidy56,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mangold sparíme a rozmixujeme. Osolíme, okoreníme. Krok 2: Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme na hrubé a dlhé rezance narezanú tekvicu a restujeme, kým sa nevyparí voda (cca 5 min). Potom zmiešame mangold s tekvicou, pridáme vajcia, strúhaný syr, bazalku a petržlenovú vňať. Ak treba dosolíme a dokoreníme. Krok 3: Zmes dáme do vymasteného pekáčika a v rúre dozlata upečieme. Podávame s varenými zemiakmi alebo len so zeleninou.

Zveřejněno 21. 2. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev s mangoldem (nebo špenátem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/07Y5

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykev s mangoldem (nebo špenátem)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/07Y5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Zajímavé:yes::yes:

Název receptu mi jasně řekl, kdo že je autorem a nespletla jsem se :-D:-D:-D:-D. Prima to vypadá :-p:yes:

Tématické fráze:
mangold recepty, mangold recept, tykev recepty, špenát mangold, špenát recepty, recept na mangold

Suroviny:
mangold, tykev, sýr nastrouhaný, vejce, cibule, bazalka čerstvá, nať petrželová, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu