Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Labužnická stehna

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí stehna odkrojíme od kosti tak, aby zůstala na kosti, ale vytvořila se kapsa, do které vložíme nakrájené, kysané zelí a pomletou nebo nastrouhanou klobásku. Krok 2: Sepneme jehlou, osolíme, posypeme grilovacím kořením, poklademe plátky másla a pečeme dozlatova. Jako příloha se hodí bramborový knedlík nebo brambory v jakékoliv úpravě.

Zveřejněno 27. 4. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Labužnická stehna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lgnw

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Labužnická stehna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lgnw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!

Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka :-!:yes:

Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsoby;-)Poprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.:-)

Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.

No to nemá chybu.:yes::yes::yes:

Jani, to vypadá hezky.;-) Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím.:-) Chuťově to bude zajímavé.:-p
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Jani, to bude určitě moc dobrý:yes::yes: +

Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní :-p;-):yes:

Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!:-)):-D

Janko,dobrý nápad :yes::-p,co nejdřív vyzkouším ;-),dám bodík

....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné.:yes:...napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka:-)

Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď? :-D:-D:-D
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. :yes::yes::yes: Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe. ;-)

Tématické fráze:
kysané zelí recept, kuřecí stehna bez kosti, kuřecí stehna bez kosti recept, kureci stehna bez kosti recepty, stehno bez kosti a kuze, labužnické kuře, labužnické kuřecí stehna, kuřecí stehno bez kosti a kůže, labužnická kapsa, pikantni labuznicka stejna, zanet kuze stehen, klobása gyulai úprava, recepty, labužnická kuřecí stehna, kuřecí stehna bez kosti a kůže, kuřecí stehno bez kosti a kůže recept, kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty, kuchařka stehna, recepty kureci stehen bez kosti, labuznicka kuřecí kapsa v bramboráku, kureci stehna na labuznickou úpravy

Suroviny:
stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, koření grilovací, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu