Postup přípravy
Krok 1: Filet omyjeme a osušíme. Úplně jednoduše okořeníme (kmínem nešetříme) a pokapeme šťávou z citronu. Necháme hodinku odležet.
Krok 2: Pánev rozehřejeme s máslem a olejem. Vložíme rybu a kolem přihodíme žampiony nakrájené na plátky. Společně opékáme, rybu z každé strany 3-5 minut podle výšky masa.
Krok 3: Nakonec vhodíme bazalku. Podáváme s bramborovou kaší nebo dušenou zeleninou. Rybku posypeme žampiony.
Zveřejněno 13. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Moje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Nejnovější recepty
Boršč na neděli
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 20 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno 10. 10. 2025 11:01:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový perník s rumem a ovocem
Ellen1 před 17 minutami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
zackovam před 18 minutami
Brambory s tvarohem
Piedra před 38 minutami
Drožďové knedlíčky
catmilena před 1 hodinou
Pórková polévka krémová
Valis před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Zama_K před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Dagemar před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
Patrisha před 2 hodinami
Polévka z pečené dýně
mikii před 2 hodinami
Tématické fráze:
sumec recept,
připrava sumce,
sumec recepty,
keříčkovec recept,
keříckovec,
keříčkovec recepty,
sumec obecný,
recept keříčkovec,
recept na pripravu sumce,
recept na sumce,
recepty sumec,
sumec na zampionech,
sumec na másle,
sumec příprava,
recepty ze sumce,
kerikovec,
recept sumec,
recepty na sumce,
recepty na pripravu sumce,
příprava ze sumce
Suroviny:
filet ze sumce,
žampióny,
máslo,
olej,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová
Komentáře (10)