Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kolínko jedna báseň

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

zujali

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme francouzskou hořčici a rozmačkaný česnek, zalijeme pivem a uděláme z toho kašičku. Všeho dáme přiměřeně. Vepřové kolínko hezky vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Krok 2: Následně koleno potřeme rozmíchanou kašičkou, zavineme jako štrúdl, převážeme nití jako ptáčka a tuto roládu vložíme na podestýlku do pekáče. Podestýlku v pekáči uděláme z pěkné vrstvy jemně nakrájené cibulky, kterou zalijeme pivkem, na to pak položíme roládu a dáme na cca 90 minut do rozpálené trouby. Krok 3: K vepřovému kolenu jedna báseň přikusujeme např. bramborové placičky, ale také je dobrý čerstvý měkký chleb. Krok 4: Jako vylepšenou přílohu můžeme podávat brambory a zelí. Tyto dvě ingredience můžeme udělat každou extra, ale také je vložit už ze začátku ke kolínku.

Zveřejněno 15. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kolínko jedna báseň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RJkq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kolínko jedna báseň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RJkq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

úplně stejný recept

Proč naklepat:-? vykostěné maso se rozkrájí na plát, nebo naklepáváte ty vykostěný hroudy masa:-8

Tématické fráze:
vepřové kolínko extra, veprove koleni recepty, ws kolínko 90°, vepřová kolinka extra, vepřové koleno, česnek, francouzská hořčice, pivo, sůl, vepřove kolinko recept

Suroviny:
česnek, sůl, cibule, pivo světlé, hořčice francouzská, koleno vepřové

Přidat fotografie receptu