Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 829 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,70 g |
Tuky | 7,28 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 71,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldové kernotto s dušenými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjNO
Moje poznámka
Špaldové kernotto s dušenými jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjNO
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 15 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 6 minutami
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 2 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 11 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 13 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 13 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 14 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 14 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 14 hodinami
Tématické fráze:
špaldové kernotto,
špaldové kernotto recepty,
kernotto,
spaldove kernoto,
šúpaldové kernotto,
kernotto recept,
kernotto recepty,
kernoto,
co je kernotto,
špaldové kernoto recept,
špaldové korneto,
jak se vaří špalda,
kernotto příprava,
špalda - jak se vaří,
recepty-špaldové kernotto,
jak vaří spaldu,
špadolvé kernoto,
recept na kerneto,
špaldové kemotto,
kerneto špalda
Suroviny:
voda,
mléko sušené,
jablko,
máslo,
rozinky,
ořechy vlašské,
skořice
Komentáře (4)