Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruží filé v koprové smetaně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 981 kJ /
1 669 kcal
Bílkoviny164,40 g
Tuky111,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 730 mg
Sodík 498 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy3,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očištěné filé osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu. Vetřeme nasekanou petrželku. Rozehřejeme kousek másla s kapkou oleje a přidáme filátka kůží dolů. Přihodíme k tomu 2 kolečka citronu. Krok 2: Krátce opečeme z obou stran a i s citronem vytáhneme. Do výpeku přilijeme smetanu a nasekaný kopr. Povaříme asi dvě minuty do zhoustnutí. Krok 3: Servírujeme omáčku a na to položíme rybičku. Krok 4: Podáváme s uvařenými brambory a opečeným citronem nebo jen s pečivem.

Zveřejněno 19. 3. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží filé v koprové smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PEWw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží filé v koprové smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PEWw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

kopr naopak můžu :-* ke pstruhovi ladí skvěle :yes:

kopr nemusím ale vypadá to hezky:yes:

Tématické fráze:
pstruh recept, filé s koprem, rybí file na smetaně, file recept, pstruh recepty, koprový olej, file s koprovou omackou, rabi file s koprem, file s koprem a smetanou, fílé na koprové omáčce zapečené, fílé na koprové omáčce, pstruh na koprove omáčce, filé v koprové omáčce, rybí filé v-koprove-omacce, rybí filé na koprové omáčce, file s koprem-recept

Suroviny:
pstruh, citron, smetana ke šlehání, petrželka zelená, kopr čerstvý, sůl, pepř, máslo

Přidat fotografie receptu