Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestkový závin s mandlemi (i DIA)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Maja Motti Maja Motti

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 540 kJ /
1 802 kcal
Bílkoviny36,50 g
Tuky116,30 g
Vláknina14,35 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy145,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku, máslo, smetanu a sůl zpracujte v kompaktní těsto, zabalte do folie a nechte cca 1/2 hodiny odpočívat v lednici. Mezitím nechte okapat kompotované švestky, které potom smíchejte s mandlemi a skořicí. Krok 2: Těsto z lednice vyválejte do obdélníku, poklaďte na něj švestky, zabalte, stlačte oba konce, aby švestky nevytékaly, dejte na plech vyložený pečícím papírem, potřete rozšlehaným vejcem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C na asi 25 - 30 minut.

Zveřejněno 26. 3. 2016

Poznámka autorky Maja Motti

Křehký a dobrý. http://www.majamotti.eu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švestkový závin s mandlemi (i DIA)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JxKo

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Švestkový závin s mandlemi (i DIA)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JxKo

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
švestkový koláč dia, švestkovíkompot dia, švestkový zavin, dia kompotšvestkový, dia švestkový kompot, dia kompot švestkový, dia svestkovy koláč, švestkovy závin recept, svestky a dia, dia koláč švestkový, svestko makovy zavin raw

Suroviny:
mouka hladká, máslo, smetana, sůl, kompot švestkový, mandle mleté, skořice mletá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu