Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové kostky ze sumce keříčkovce

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie753 kJ /
180 kcal
Bílkoviny2,18 g
Tuky15,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filet nakrájíme na větší kostky. Okořeníme, pokapeme citronem a smícháme se smetanou. Promícháme a necháme hodinku uležet. Na pánvi rozpustíme máslo s kapkou oleje a zpěníme nakrájenou cibuli na klínky. Rybu zprudka opečeme. Opékáme asi 3-4 minuty, je to rychle hotové, podle velikosti kousků. Krok 2: Podáváme s vařenými brambory.

Zveřejněno 7. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanové kostky ze sumce keříčkovce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Do2Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smetanové kostky ze sumce keříčkovce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Do2Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Bylo to výborné. Ani jsem to nestihla vyfotit :-D

Jednoduche, ale velmi hezky nafocene a podane. Za to dam rada bodik!:-)

Moc pěkné

Tématické fráze:
filety s kerickovce recepty, sumec recept, sumec na smetaně, filet kostka recept, sumec na smetaně recepty, recept na sumce, sumec keříčkovec recepty, ragu ze sumce, sumecek na smetane

Suroviny:
filet ze sumce, cibule, bylinky, smetana ke šlehání, šťáva citronová, máslo, olej, sůl, pepř, kmín celý

Přidat fotografie receptu