Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ametyst z cukru na dortu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Maja Motti Maja Motti

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Cukr s vodou svaříme, odstavíme z ohně a po kapkách přidáváme barvy do požadovaného odstínu. Krok 2: Potom rozválíme plát bílého fondantu a položíme na druhý obarvený plát (barva kamene). Misku vyložíme alobalem, stříkneme jej olejem a vložíme a vytvarujeme plát fondantu. Vlijeme cukr a necháme krystalizovat. Krok 3: Po "uzrání" ametystů jej umístíme - třeba i s květinami, kameny nebo hadem - na připravený dort.

Zveřejněno 9. 4. 2016

Poznámka autorky Maja Motti

Dort pro geoložku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ametyst z cukru na dortu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xl0l

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ametyst z cukru na dortu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xl0l

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Překrásná práce, úžasný nápad!

Moc pěkný ametyst, a vůbec celý dort. Takový bych si také dala říct. <3:-)

Nadja: Děkuji :-)

No tak to je mazec teda:yes: Ty ametysty se ti fakt povedly,krásný dort:yes:

srettka: Děkuji moc.

Video dortu k nahlédnutí na webových stránkách www.majamotti.eu

Tématické fráze:
tiramisu s ametystem, jedlé kameny z cukru recept, dorty s hady, svaříme cukr s vodou, kameny z cukru, jak krystalizovat cukr, cukrove kameny

Suroviny:
dortový korpus, hmota potahovací, cukr, voda,

Přidat fotografie receptu